Tuesday, January 25, 2011

Malam Yang Panjang..

hangout dengan tokey besar ozair indon berbadan raksasa,xketinggalan jugak PAnya yang turut sama mengejoin sekali.. Tujuan utama keluar malam ni konon2nya untuk meraikan pembukaan kantin pertama beliau,atas alasan lain adalah takut lepas2 ni dah xda masa nak tengok wayang pulak..

Cerita Season of the Witch jadi pilihan setelah besaing hebat dengan Faster.. Faster tewas sebab tayangan yg ada hanya pukul 10.. Ozair jiwa lembut mana boleh tidor lewat2 nanti tidor xcukup terbantut tumbesaran mindanya.. Masa nak beli tiket dia bayar.. Punya la happy tokey belanja tapi haram bila dengar 'kang klaim balik'.. Cilake.. Sok2 aku bayar yek..

Cerita boleh tahan bes,4bintang aku bagi tapi more 2 religion.. Yang xbesnya aku 3x pegi toilet.. Macam mana la boleh tingal sweater plak.. Sejuk macam gampang.. Xkan nak pluk ozair,kang muntah darah plak aku,.

Lepas pekena roti telur beserta roti kosong yang dihidang khas bersama kuah dal x ketingalan teh ais telebih teh kat subaidah, perkara yg terbaek yg dapat dibuat adalah balik rumah.. Malam ni bukan malam yg sesuai untuk terus merewang,slain dari malam minggu,mat2 rempit serta abg2 stereng lebeh gemar untuk berfesbuk di rumah.. Hanya yang ada mak2 nyah2 yang membanting tulang di beberapa lorong yg xdiperuntukan lampu jalan..

Dalam perjalanan pulang,dalam sereblum ni xbrenti2 membayangkan tilam dan bantal dirumah,xlupa cik selimut yg sedia menanti untuk berkhidmat memanaskan malam yg dingin ni.. Sesampai ja dirumah aku terus baring xda sempat nak salin2 baju,besok pun bly salin.. Tapi apasal aku rasa xbes je,cam lain je..setau aku,tilam aku diprodukan dr kain,aku xpuas ati,aku guling2 lebeh2 sikit..guling lg dan lagi..

Yes!!malam ni aku tido atas sofa untuk kali ke berapa aku xpasti.. Angan2 aku tadi dah jahanam semua..

P/s pastikan anak,anak sedara,adik,sepupu korang yang underage dipakaikan pampers dahulu sebelom membenarkan beliau beradu di atas tilam anda..
P/s ke 2-sesiapa boleh nasihatkan nyamuk2 ni supaya beredar.. Kelambu xda ni,kang da umah tebakar plak kang..

8 comments:

  1. alahai tgk wayang pergi toilet, :P

    ReplyDelete
  2. patut dalam toilet 2 pon kena da wayang..

    ReplyDelete
  3. tuLa pg sendiri2 Lg .. haha pdan muka spar0h citE p0n xkan paham .. ;p

    ReplyDelete
  4. mrs zb..mn da kn btiga..2 blm cmpur yg dlm poket..hehe

    ReplyDelete
  5. mr. NS .. awk bwak ea dLam p0ket ? hehe .. sy mngaLami gngguan td0r Lg pd hr sy meng0men p0st awk neh ..

    ReplyDelete
  6. amiey datang melepak je baca entry tapi amiey bukan rempit =.="

    ReplyDelete
  7. zb-ye bwk..byk sgt bpkr 2 yg xleh tdo

    amy-xpe nk rempt laju2 pn bly..

    ReplyDelete
  8. pndai jer .. mane ader .. ish ..

    ReplyDelete