Saturday, February 26, 2011

Aku Pon Nak Join Faceblog

Assalammualaikum

Sekarang aku dah join FACEBLOG.. Pink pon pink la..ada aku kesah.. kaler pink ni bila tengok lama2 cute la jugak kan..hmmmm....

Tapi nasib baik sekarang dia dah buat Banner dia macam2 kaler.. Kalau x, xdapat aku bayangkan blog aku ada kaler yang cute 2 nanti.. Hilang macho.. Tahniah untuk FaceBlog kerana memahami ..

Semoga Faceblog dapat bersaing dengan Facebook yang sedia ada sekarang dan mampu menjadi jutawan seperti Mark Zuckerberg(eja ni betul x)..


SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH


Sapa2 yang terasa berminat nak join Faceblog boleh klik SINI..

4 comments:

  1. npe wrna ping. npk cun hahahaah

    ReplyDelete
  2. mizz cloudy - ntah la..pencipta 2 minat sgt ngn pink kot..hihi

    ReplyDelete