Wednesday, June 22, 2011

Like Me PLEASEEEEE....

Post kat wall sendiri xda orang nak perasan...
Post kat wall orang lain pon orang ignore je..
Say hi kat IM pon xda orang nak buzz balik..
Hantar email kat fb orang lain xjugak ditekan2..
Create Event xda pon yang attending...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
So lepas ni pa lagi yang korang nak buat untuk suruh orang "LICK" pic korang????????

Permasalahan - best sangat ke masuk kontest like2 gambar ni??banyak juta ke hadiah dia??boley peymes ke bila menang??

Permasalahan lagi - Xrasa orang lain annoying ke bila tengok bukan main bekerja keras lagi korang...

P/s - Mintak kat kawan2 yang korang kenal udah ler...

Vote 4 me...come LICK my pic bebeh...oooyeeeahhh...
muka aku jadi cm ni lepas langgar meja tadi..kekeke

3 comments:

  1. nak perli lah tuh !! sepak tau lah !!!

    ReplyDelete
  2. haha...kan kan.rasa nak bagi selipar je suruh org like like gambar..

    ReplyDelete