Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI : JOM KENAL BLOG SAYA



Mula2 dah gambar jantan xbermakna gua gay k...keke.. Bro Ben, blogger mana yang xkenal, hampir semua blogger la yang kenal dia... Ni 1st time aku masuk segmen, xpenah2 lagi sebelum ni... Insyakallah dengan masuk segmen bro ben yang memang ben boom boom ni mungkin boley meningkatkan kebanjiran trafiq dalam blog aku dan di kenali di mata dunia... Matlamat mau tinggi, besa la angan2 kan..keke..


Blog aku ni baru lagi, entri pon ada dalam 60 lebih ja... umur blog aku pon xsampai setahun lagi... Konsep yang cuba aku buat dalam blog aku ni macam nama blog aku jugak.. Nasik Lemak Ikan Bilis... Macam2 resepi yang kita boleh dapat untuk buat nasik lemak dengan sambal bilis ni kan.. Macam cara2.. Macam 2 jugak blog aku yang aku cuba masukkan pelbagai cerita dari info berguna sampai la info jahanam... Jadi sudi2 la menjengah dan menfollow...


Siapa yang nak join lagi ikut perkataan kat bawah ni.. :


1. Letak HEADER BEN ASHAARI BLOG...
2. Tajuk : BEN ASHAARI : JOM KENAL BLOG SAYA
3. Tulis apa sahaja mengenai blog hampa... tiada had..  khas buat mereka yang akan masuk ke blog hampa.. Mintak senaraikan ke dalam blog list ke...
4. dh siap?? tinggalkan url blog korang beserta kata2 pemikat utk mereka masuk ke blog hampa semua..


Klik SINI kalau nak masuk campur



7 comments:

  1. salam.mai dr blog BA ni.wah..terjah sini terus nampak nasi lemak tu.nasib baru lepas lunch kalo x kecur jugak air liur..hehe

    ReplyDelete
  2. singgah untuk berkenal sesama blogger..
    happy blogging...
    [^_^]

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  4. huih....nasik lemak~~
    salam kenalan blogger...^^

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...
    singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger...semalam tak sempat nak BW..he2~

    happy blogging.... (^^,)

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

    Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

    ReplyDelete