Wednesday, April 13, 2011

Tabiat Remaja Melayu Bila Stress

Perkara biasa yang di lakukan oleh para remaja melayu bila dah tensen xkesah lah sebab exam ka,gf/bf ka,assgmnt kena reject ka,mak marah pasal xpotong rambut ka,kena pau ka,kena pkul ka atau pa saja benda xnikmat yang jadi adalah macam yang aku senarai kat bawah ni.. Kebanyakan la,mungkin da yang x macam aku senarai kat bawah ni..


1. Start motor,bawa motor laju2, sambil kepala tunduk dan berharap meter laju akan cecah 180km/j dengan menggunakn motor ex5 dream..

2. Hisap rokok, sedut dalam2 lepas 2 lepas.. Heaven..

3. Mesti akan sebut 'babi' banyak2 kali,walau dah tau xbaek sebut 'babi'..sikit2 'babi',sikit2 'babi'..babi punya perangai..

4. Kemaluan masing2 pun jadi mangsa sebutan..

5. Pantang ada member buat perangai bodoh sikit mula la nak ajak begomol padahal kaki pijak paku tekan pun dah belinang air mata..

6. Nyanyi kuat2 dan penuh perasaan tanpa pedulikan perasaan orang sekeliling..

7. Tumbuk,baling,hentak,terajang,siku,sepak,penampo,hentuk barang atau dinding atau pintu jadi permainan..yang pasti lepas 2 tangan 2 mesti kena urut balik pasal sakit,barang plak kena kutip balik..dem..

8. Makan banyak2..langsung xkasi orang lain peluang untuk bau sekali pn..

9. Solat(paling rare,dan selalunya time 2 ja,waktu lain qada ja)

10. Log in fesbuk..status update 'aggghhh..gua tensen gilew..mencik ar cm neyh..eeee..'




P/S - ni entry aku yang ke 50..tahniah untuk diri aku sendiri...

5 comments:

  1. number 10 tuh, teringat video anwar hadi! hahahha... cool la entri ni serius!

    ReplyDelete
  2. hahaha ngok ngek abg ery nieyh...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Kewl beb... *idea hang memang terbaek ar..!

    ReplyDelete