Saturday, August 20, 2011

10 Alasan Budak Tak Posa

1."Ala aku period la..Bulan ni period aku dtg tiap2 minggu, maybe dia advance untk bulan2 depan so bulan2 depan xperiod dah la kot"

2. "Aku xboleh kalau satu hari xmakan, nanti gastrik,deman,sakit sendi, H1N1 semua... Tuhan kan mara kalau kita menyeksa diri kan"

3. "Aku terpengsan selama 5 minit tadi"

4. " Lupa bangun sahur la, semalam tetido pukul 4pagi 2 yang xterjaga 2"

5. "Tadi doktor suntik amik darah aku sikit, dah tecucuk kira xboleh puasa kan"

6. " Alamak aku terkorek hidung la, best sangat sampai susah nak berhenti"

8. " Aku kan perantau, xkesah la aku naik kapal terbang pon janji lebih 90km kan"

9. " Aku terlupa pulak hari ni puasa... Lemah betul daya ingatan aku sekarang ni"

10. " La isap rokok batal ke puasa.. Xtau pulak, ni kira batal la kan so boleh makan nasik dah kan?"



P/S - Xposa xboleh dapat duit raya...kekeke

5 comments:

  1. kalau ada niat yg betul, i'allah tak kena sakit perut atau gastrik ke apa time bulan puasa!:)

    ReplyDelete
  2. budak2 x matang cenggitu le...haha

    sedey...lari rahmat Allah...(-,-")

    ReplyDelete
  3. korek hidung tak batal puasa. cuba google. akan batal jikalau diri berada dalam keadaan was-was.

    ReplyDelete
  4. hehe....memang saje carik alasan uh.. :)

    ReplyDelete