Monday, March 7, 2011

Mashie Maro Dan Pizza

Assalammualaikum dan Selamat malam semua..
Post aku kali ni aku ciptakan khas sebagai kredit untuk member aku Mashitah @ MashieMarO atas kejayaan beliau menunaikan janjinya untuk membelanja aku,syamil comel,apiz bunot,shuhada shikaro,syazana dan nazirah makan PIZZA..

Big2 thanks 2 u mashie,memang kenyang,memang happening...Cuma awat xda coklat volcano?guwau2..
Walau kami betiga yang sebagai jejaka idaman ni kena tunggu agak lama terutama apiz yang sanggup delay flight p Uganda dan shamil yang tepaksa dengan relanya meninggalkan majlis tertinggi volkwagen beliau tapi berbaloi baloi jugak..(atleast dapat jugak ushar2 awek2 kat sana)

Mintak maaf jugak pasal kami betiga habiskan garlic bread xda simpan2 atau selit2 dan hampa cuma sempat bau saja..(aku rembat dua ja,shamil pun dua yang len smua hafiz kisar,sampai sup2 dia keringkan),.Semangat yg harus diberi pujian adalah semangat hafiz yang sanggup xjamah sarapan air tangan mama dia semata2 nak menikmati air tangan awek2 pizza hut(hang xtau apiz, nepal yang masak kat belakang 2).. Xrugi bawa hafiz sebab memang xda pembaziran terjadi..

Gambar2 jangan lupa upload yer,tag jangan miss xsabar nak like ni..
Pesanan untuk wan bond,sowi la wan xsengaja tinggal hang apiz nak masuk p umah hang xboleh ada kenduri katanya..xpa lain kali suruh mashie belanja hang lain..xpa kami bagi chance hang dengn dia saja ok..jangan sedih2 k wan..
Kenangan Bersama Pizza Hut
Pizza nama aku xtau sebab bukan aku order
Aloo sweetnyewww
Apiz Bunot yang rare
Shamil Ozair Yang Comey Berbadan Raksasa
Posing manja gituww
Yang ni xleh kutuk nanti makan pizza xberkat
No komen

Ok sampai sini saja.. Thanks sangat2 mashiemaro..
Terima kasih daun keladi,
lepas ni belanja kfc plak ye..

P/s gambar dah upload dah..kehkehkeh

16 comments:

  1. pizza xbest~ nasi lemak gak best~ hahaha :D

    ReplyDelete
  2. bes oo.. tambah2 free lak kan..hehehe..

    ReplyDelete
  3. hahahahaha... best2.. nama ak bnyk kali... syok2...

    ReplyDelete
  4. hahaha..dahsyat toi hmpa ni..hehehe..
    makan xingat sapa dh...huhuhu
    motif aku nk belanja lagi ??
    ang la plak belanja ...huhu
    aku xmintak banyak laa...
    kenny rogers pon xpa...hahahaha...bleeewkkkk:p
    bleh ka xpa ??

    ReplyDelete
  5. nama aku eja Mashitah k .
    bukan masyitah ...hukhuk

    ReplyDelete
  6. hahaha mashie@mashitah..
    nak tanya shamil comel ke hakhakhak..:)

    ReplyDelete
  7. scya : motif tanya shamil comel ??
    hahahahaha..opsssssss... larikkkkkkkk..
    hikhik

    ReplyDelete
  8. mrs.ns - maap 4 wat?

    Cartoon- suh cik mashie payung..

    ReplyDelete
  9. mrs.ns - maap 4 wat?

    Cartoon- suh cik mashie payung..

    ReplyDelete
  10. style la ang edit ...
    terbaikkkk..
    i like:)
    weeeeeeeeee:)

    ReplyDelete
  11. nasib nama aku dh ubah ...
    heheheh...tq ..
    lalalalaa

    ReplyDelete
  12. best dow ampa smua....
    sporting sgt2...
    lpas nie apiz bunot blanja...hehehe.....

    ReplyDelete