Thursday, December 2, 2010

New Life...Thanks All...

Assalammualaikum…
1st skali aku nk ckp… Memang xdisangka2 last2 aku ada Blog sendiri dah..walau 1 masa dulu aku benci blog2 ni..hahahhah… Itu la mak aku dah pesan jangan benci nanti kena kat diri..haha… Mak u always right la
Dulu jangan kata blog, FB pon aku xminat…bagi aku ckp la ada myspace 2… Itu pun ntah bapa hari sekali (berapa bulan sekali rasanya..haha) baru aku bukak.. Nah sekarang jangan kata FB, Blog pun dah da…bukan pa, best pulak tengok membe2 duk wat2 crita dalam blog ni kan, info2 pon byk..so I pon nk join la… Ada yang wat duit pon ada…
Wat blog ni gak kira cm azam aku utk mulakan idup baru… mmg la tahun baru ada lagi sebulan tp suka hati aku la nk wat awal2… kata orang2 tua benda baik jgn dilambatkn.. ye tak… Kita ttp buku lama, simpan tp jgn buang sbb dari buku2 lama la byk bg pengajaran kt kita tentang hidup n watkan kita jadi lebih matang… Trimas sgt2 kt family & kawan2 aku yang byk bagi support kt aku time aku tgh down n caring pasal aku… nizam,puva,man,min,ina,piduih,farah,shamil,bell, & ramai lagi yg xdpt sebut thanks to u all k my friend.. To Sal, a lot of thanks to u coz always be with me ok..give me support, good advice, attention went I need someone to be with me… Very appreciated that what u have done 2 me….U are my sis, besties, teacher, <3, strength, han & lot of meaning to me… Thanks you 100000x… korng semua mmg the best thing la…korang ibarat memberi lampu pendaflour kat aku yg selama ni di temani lilin...
Sekarang blh la nak luah apa2 kat cini… Korang nak baca ke x ikut korang la…aku pon bkn pandai sangat dalam penulisan2 ni… aku bukan amik sastera dulu msa sekolah.. Apa2 pon Thanks You 2 Mr HAFIZ yang ajar aku cm na nk wat blog ni…haha.. Thanks dude… Jasa mu akan ku kenang hingga ke titisan terakhir hayat ku…haha… so sampai cn dulu post 1st aku ni… Moga tehibur la hendaknya yer… Chalo bête….salam…..

YANG BERTERIMA KASIH
Mr Ns
(The Psycho Person!!!)

1 comment:

  1. m0k, dedaru taww .. saya suka p0st ini .. hehe ..

    ReplyDelete