Monday, July 25, 2011

Siapa Kata Ex2 Tak Boleh Jadi Kawan2

Dah lama xupdate... Terasa dah xpopular cam Dr Rozmey dah... Semangat nak berblog makin pudar sekarang, mungkin sebab umur makin dia mamah usia.. Cam haram jadah je bunyi ayat 2.. Abaikan... Follower pon dah kurang sorang... Dulu ada 60juta sekarang tingal banyak 2 aja.. Malaz nak sebut, tengok la sendiri...

Post kali ni aku nak ajak ku orang berdiskusi sikit... Siapa kata "bekas2" xboleh kawan dengan "bekas2"... Siapa kata ya, korang tekan ctrl+f4 sekarang.. Kang baca lama2 kena migrain pulak...

Kapel yang bercinta bila putus ja terus jadi musuh... Watdeee la...Masa bercinta bukan main lagi.. Dunia ni lu orang yang punya sampai pasal KLCC pon boleh comolot.. Apsal xnak romen je kat situ lagi rare kan.. I leb U, U leb ME... I jump U jump la segala bagai.. Tapi bila dah putus geli geleman semua ada... Masa bercinta bau taik pon wangi.. Dah putus, belom sempat kentut ag dah muntah2 darah... Dah macam kena santau pulak contoh...

Maksudnya kat sini, kenapa mesti jadi macam 2.. Xsalahkan kalau berkawan... Dulu pernah kongsi segalanya masalah, duit, makanan, pensil, pen, kasut, benang, tisu tandas, rokok(rokok pon da kapel share ke?) macam2 lagi la... Bukan aku nak maksudkan bila dah putus kena share 2 semua lagi tapi xrasa cam haram ke bila terus jadi musuh cam, itu xkena, ini xkena, tengok muka rasa nak kembang idung ke rasa heaven je bila buat cam 2... Kena la jadi profesional... Bukan susah pon... Bukan suruh terjun bangunan ke buang bayi ke... suruh jadi kawan je... Tuhan mara tau kalau xbertegur sapa lebih 3 hari...

Tapi kalau yang memang sejak azali lagi asal break je musuh dan memang jenis xdapat nak ubah dah, bak kata pepatah hati hitam legam 2 xboleh buat apa2 la... Kalau jenis macam 2 jangan la pulak ngada2 nak cuba2 jadi kawan... Kang ada yang jahanam kang... Apa2 pon always think positif... kenangan yang xbes kita buang kenangan yang indah xsalah kita simpan ye dak??

Pesanan ikhlas member aku kepada aku, aku kena basuh xsalah aku basuh korang pulak kan.. Benda baek xelok simpan2 kena share... sharing is caring yaw... So 2 all my "EX", will u b my friend???
.
.
.
.
.
.
.
Hai la Neelo, bila la mu nak approve aku jadi balak mu..

19 comments:

  1. memey arr..tp awkward..rasa pelik jer bila jd kawan..heee

    ReplyDelete
  2. hehehe .. cm ckp kt diri sendiri ja ..
    tetttttttt.. huhuhu..
    betul sgt ap ang kata 2.. hehehe
    aku setuju.. jadi kawan lagi baik kan..
    mybe dengan berkawan lagi rapat..
    apa2 pon... lu fikiaq la sendiri..lalla
    APTB..nGEEee:P

    ReplyDelete
  3. Amy - hahha..klu xnk kawan jgn la ngada2 nk kwan...

    madhie - xkesah la cm na pon..jnji jgn lupa ckp kat kwn hg 2..kekeke

    ReplyDelete
  4. tamo ahh lawan dgn ex balik haha

    pehh neelofa chunn ;p

    ReplyDelete
  5. tomato - xsuh lawan..kawan je...cun kan???

    ReplyDelete
  6. sorg je ex sy yang bleh jadi kawan. haha tapi dh lama xcontact dia. pahit tetap pahit walau jadi kawan je. hahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha..blh r jd kawan tp nk rapat2 dapat lepat je nnt..hoho

    ReplyDelete
  8. fatin - kawan je cm na pon..jnji tuhan xmara...

    amy - meh la kita kapel 2 pas 2 kita break yek...ejkekeke

    ReplyDelete
  9. alah xmo r..cple bia r sampai mati..aku xmo memain dah nk serious dah pas ni..wah gitu!..hahah

    ReplyDelete
  10. hahha...kang kapel baru ko wat perangai cam pakwe ko cm na???haaaa...ko xnk ptus??

    ReplyDelete
  11. alaaaaa ko ni mematahkn semngt aku nk ade pkwe r..ce bg smngt sket ce bg..haha

    ReplyDelete
  12. hhahaha...2 la aku ajak kapel ko xnk..haha..k2..g cr kapel..ko xbosan ke xde pakwe??ekekke

    ReplyDelete
  13. setelah beberapa tahun menyingle ni sekala dua kala ni aku da mula rasa boring..hahah..acane ni??

    ReplyDelete
  14. 2 la ko,sapa suh memilih sgt,nk taste imam muda,mana mau cr..hahada,mana mau cr..haha

    ReplyDelete
  15. mana ada laaaaa..org je yg xnk kt aku ni..sume cm ko la nak awek muka cm neelofa parah r cm tu..hahah

    ReplyDelete
  16. haha..aku je nk neelofa..ogw len xbly..ahha

    ReplyDelete
  17. ceh..lmbt r..neelofa kene amek ngan shah jaszle dah..huhu

    ReplyDelete
  18. jgn kau sebut nm mentimang 2..

    ReplyDelete
  19. Hoi2 mr NS..mmg xsalah pon na kawan..tp agak la br clash na terus baik..meme x la...haha..xpe papehal pon kita kwn kan...(bestnya le dpt kutuk ko)...muahahahaha

    ReplyDelete